usluge

STRUČNJACI IZ NEKOLIKO PODRUČJA

naše usluge

Naturopatija

...

Naturopatija

Naturopatija je zdravstvena disciplina koja se bazira na tretiranju uzroka bolesti prirodnim metodama liječenja kako bi se postiglo optimalno zdravlje koje može biti ugroženo genetskim predispozicijama, nutricionističkim debalansom i životnim stilom.

Kiropraktika

...

Kiropraktika

Kiropraktika je zdravstvena disciplina koja se temelji na saznanju da dobro zdravlje velikim dijelom ovisi i o normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Živčani sustav čine mozak i živci koji se protežu duž kralježnice, odakle se granaju prema svim dijelovima našeg tijela. Ukoliko pati naša kralježnica, pati i cijelo naše tijelo, te može doći do raznovrsnih oboljenja.

Darkfield analiza

...

Darkfield analiza

Procedura je jednostavna i bezbolna.

Promatranjem krvi pomoću Darkfield mikroskopa dobijemo sve informacije bez čekanja.

Akupunktura

...

Akupunktura

Medicinska akupunktura se temelji na dokazima (kao i sva zapadna medicina) i primjenjuje se na pacijentu tek nakon potpune dijagnoze. Ona djeluje tako da stimulira središnji živčani sustav, čime se oslobađaju kemijski spojevi u mišiće, leđnu moždinu i mozak. Ove biokemijske promjene mogu potaknuti prirodne sposobnosti tijela za iscjeljenjem i poboljšati fizičko i emocionalno stanje.