naš tim

Nela Roje, dr. naturopatije

Stekla je zvanje doktorice naturopatije na Sveučilištu za naturopatiju u Kanadi. Usavršila se za darkfield analizu žive kapi krvi, ortomolekularnu medicinu i  klinički nutricionizam.  Jedna je od utemeljiteljica naturopatske medicine u Hrvatskoj, te osnivačica i voditeljica prvog centra za naturopatiju u Splitu.

Lucijana Krželj, dr. med., specijalistica med. rada i sporta

Stekla je zvanje doktorice medicine na Sveučilištu u Zagrebu – Medicinski fakultet, a na istom Sveučilištu stekla je i zvanje specijalistice.
Osposobljena je za mnoge licencirane preglede (sportaša, pilota, padobranaca, ronioca, pomoraca), usavršila se za tehnike stabilizacije lokomotornog sustava na stranim sveučilištima u Njemačkoj i Češkoj, a tijekom deset godina vodila je najveću privatnu polikliniku u Splitu.
Uz klasične terapije usavršila je klinički nutricionizam i komplementarne metode dijagnostike i liječenja među kojima i darkfield analizu žive kapi krvi, a koje danas primjenjuje u svojoj praksi.

Joy Katić, dr. kiropraktike i akupunkture

Dr. Joy Katić je iskusna liječnica kiropraktike i akupunkture sa preko 15 godina radnog iskustva.  Rođena je u Kanadi i stekla diplomu zdravstvenih nauka i diplomu fizičke i zdravstvene edukacije na Queen’s University nakon čega je doktorirala i stekla diplomu doktora kiropraktike na fakultetu Canadian Memorial Chiropractic College.  Dr. Katić je certificirani medicinski akupunkturist, nakon što je uspješno usavršila medicinsku akupunkturu i tradicionalnu kinesku medicinu. U svojoj petnaestogodišnjoj praksi, koristila je svoje znanje kiropraktičara i akupunkturista radeći sa raznim pacijentima – s vrhunskim sportašima, osobama koje u poslu dugo sjede ili onima koji imaju  tjelesne napore, kao  i sa djecom svih uzrasta, kako bi bez bolova živjeli boljim i sretnijim životom.

Zorana Roglić Šarić

Dipl. ing., asistentica i stručna suradnica.